Inga resultat matchade din sökning
Norge - Arbetslöshetssiffror

Norge - Arbetslöshetssiffror

Faktisk: 3,2%
Prognos: 3,5%
Föregående: 3,5%
:
Releasedatum: 2019-06-26
Valuta: NOK
Land: Norge
Rapportkälla: Statistics Norway

LFS- Arbetskraftsundersökningen. Tre månaders glidande medelvärde. Sysselsatta är personer i åldern 16-74 år som utfört arbete för lön eller vinst i minst en timme under undersökningsveckan eller som var tillfälligt frånvarande från arbetet på grund av sjukdom, semester mm Värnpliktiga klassificeras som anställda. Personer verksamma genom statliga åtgärder för att främja sysselsättningen ingå också om de får lön. Arbetslösa är personer som inte var anställda under undersökningsveckan, men som hade sökt arbete under de föregående fyra veckorna och var disponibel för arbete de närmaste två veckorna. Personer i arbetskraften är antingen sysselsatta eller arbetslösa. Den återstående gruppen av personer är klassificerade som ej deltagande i arbetskraften. Arbetslösa och personer som inte ingår i arbetskraften utgör gruppen icke anställda personer. En högre än väntad behandlingen bör ses som negativ/baisse för NOK, medan en lägre än väntad läsning bör ses som positiv/hausse för NOK.

Releasedatum Faktisk Prognos Föregående
2019-07-25 (Maj) 3,2%
2019-06-26 (Apr) 3,2% 3,5% 3,5%
2019-05-23 (Mar) 3,5% 3,7% 3,8%
2019-04-30 (Feb) 3,8% 3,8% 3,8%
2019-03-27 (Jan) 3,9% 3,7% 3,7%
2019-02-27 (Dec) 3,7% 3,8% 3,8%

Trading med finansiella instrument och/eller kryptovalutor innebär stora risker, inklusive risken för att du förlorar något, alternativt allt av ditt investeringsbelopp och kanske inte är lämpligt för alla investerare. Kurserna för kryptovalutor är extremt volatila och kan påverkas av externa faktorer som finansiella, reglerande eller politiska händelser. Trading med marginal ökar de finansiella riskerna.
Innan du bestämmer dig för att trada med finansiella instrument eller kryptovalutor bör du vara helt informerad om riskerna och kostnaderna i samband med trading på finansmarknaderna, att noga överväga dina investeringsmål, erfarenhetsnivå och risktagande samt söka professionella råd vid behov.
Fusion Media vill påminna dig om att data på denna webbplats inte nödvändigtvis är i realtid eller korrekta. Data och priserna på webbplatsen behöver inte nödvändigtvis tillhandahållas av någon marknad eller börs, utan kan tillhandahållas av marknadsförare och priserna behöver inte vara korrekta och kan skilja sig från det faktiska priset på en given marknad, vilket innebär att priserna är vägledande och inte lämplig i tradingsyfte. Fusion Media och eventuella leverantörer av data på denna webbplats tar inte ansvar för förluster eller skador till följd av din trading eller ditt beroende av informationen på denna webbplats.
Det är förbjudet att använda, lagra, reproducera, visa, modifiera, överföra eller distribuera data på denna webbplats utan det uttryckliga skriftliga tillståndet från Fusion Media och/eller dataleverantören. Leverantörerna och/eller börsen som tillhandahåller data på denna webbplats förbehåller sig rätten till alla immateriella rättigheter.
Fusion Media kan kompenseras av annonsörerna som visas på webbplatsen, baserat på din interaktion med annonserna och annonsörerna.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Logga ut
Är du säker på att du vill logga ut?
NejJa
AvbrytJa
Spara ändringar

+