Inga resultat matchade din sökning
Råolja WTI-terminer kontrakt - Mar 18 (CLH8)

Råolja WTI-terminer kontrakt - Mar 18 (CLH8)

RT-CFD
64,52 +0,05 +0,08%
10:56:55 - Data i Realtid CFD. Valuta i USD
Skapa en ny portfölj
AvbrytSkapa
Lade framgångsrikt till till en ny portfölj
Prisintervall 64,34 - 64,64
52-veckors 42,05 - 64,89
Senaste 64,47
Öppning 64,44
Månad Mar 18
Sista handelsdagen 18/02/2018
Grupp Energi
1-års ändring 22,45%
Lägg till en kommentar
Vänta en minut innan du försöker kommentera igen.
Muhamed Zurapi
Muhamed Zurapi

Bara följa trend, Kina och Iran gör resten av jobbet. En dag i framtiden ska vi se när petro dollar försvinner från marknaden....   ... (Läs mer)

2016-01-11 00:17 GMT· Svara
Visa alla kommentarer (1)
Diskussion
Skriv ett svar...
Vänta en minut innan du försöker kommentera igen.

Över hela webben

Fusion Media tar inget ansvar för förlust eller skada på grund av förlitning på den information som finns på denna webbplats inklusive data, bud, diagram och köp/sälj signaler. Vänligen var fullt informerad om de risker och kostnader i samband med handel på de finansiella marknaderna, det är en av de mest riskfyllda investeringar som finns. Valuta handel på marginalen innebär en hög risk, och är inte lämpliga för alla investerare. Innan du bestämmer dig för att handla med valuta eller något annat finansiellt instrument bör du noga överväga dina investeringsmål, erfarenhetsnivå och riskaptit. Den engelska versionen av detta dokument är den förhärskande versionen och skall ha företräde där det råder skillnad mellan den engelska versionen och andra versioner.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt
Logga ut
Är du säker på att du vill logga ut?
NejJa
AvbrytJa
Spara ändringar

+