Inga resultat matchade din sökning
OMX Stockholm 30 (OMXS30)

OMX Stockholm 30 (OMXS30)

Stockholm
1.493,35 +19,46 +1,32%
14:20:00 - Data i Realtid. Valuta i SEK
Skapa en ny portfölj
AvbrytSkapa
Lade framgångsrikt till till en ny portfölj
Prisintervall 1.474,62 - 1.494,12
52-veckors 1.378,2 - 1.679,51
Senaste 1.473,89
Öppning 1.474,62
Omsättn. 48.038.551
Av. Volume (3m) 103.407.031
# Komponentindex 30
1-års ändring - 9,18%
Lägg till en kommentar
Vänta en minut innan du försöker kommentera igen.
Henrik Johansson
Henrik Johansson

Och där gick min hypotetiska stop-loss, så andra halvan av "innehavet" är sålt. Blev ändå +1R för dagen.  ... (Läs mer)

23 minuter sedan· 8 · Svara
Henrik Johansson
Henrik Johansson

Shit pommes, Fingerprint är uppe på 15.30kr, sålde de tidigare i veckan på 12.95kr... vet inte riktigt hur jag ska känna :/  ... (Läs mer)

49 minuter sedan· 4 · Svara
Oskar gyllin
Oskar gyllin

Tackm läste just om det, ja jag är en typisk swingtrader isånt fall, brände mig hårt 1999-2000 och har inte hållits sen dess. men tog upp tråden med aktier för ett par månader sen.  ... (Läs mer)

1 timme sedan· 6 · Svara
Visa alla kommentarer (476)
Diskussion
Skriv ett svar...
Vänta en minut innan du försöker kommentera igen.

Trading med finansiella instrument och/eller kryptovalutor innebär stora risker, inklusive risken för att du förlorar något, alternativt allt av ditt investeringsbelopp och kanske inte är lämpligt för alla investerare. Kurserna för kryptovalutor är extremt volatila och kan påverkas av externa faktorer som finansiella, reglerande eller politiska händelser. Trading med marginal ökar de finansiella riskerna.
Innan du bestämmer dig för att trada med finansiella instrument eller kryptovalutor bör du vara helt informerad om riskerna och kostnaderna i samband med trading på finansmarknaderna, att noga överväga dina investeringsmål, erfarenhetsnivå och risktagande samt söka professionella råd vid behov.
Fusion Media vill påminna dig om att data på denna webbplats inte nödvändigtvis är i realtid eller korrekta. Data och priserna på webbplatsen behöver inte nödvändigtvis tillhandahållas av någon marknad eller börs, utan kan tillhandahållas av marknadsförare och priserna behöver inte vara korrekta och kan skilja sig från det faktiska priset på en given marknad, vilket innebär att priserna är vägledande och inte lämplig i tradingsyfte. Fusion Media och eventuella leverantörer av data på denna webbplats tar inte ansvar för förluster eller skador till följd av din trading eller ditt beroende av informationen på denna webbplats.
Det är förbjudet att använda, lagra, reproducera, visa, modifiera, överföra eller distribuera data på denna webbplats utan det uttryckliga skriftliga tillståndet från Fusion Media och/eller dataleverantören. Leverantörerna och/eller börsen som tillhandahåller data på denna webbplats förbehåller sig rätten till alla immateriella rättigheter.
Fusion Media kan kompenseras av annonsörerna som visas på webbplatsen, baserat på din interaktion med annonserna och annonsörerna.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Logga ut
Är du säker på att du vill logga ut?
NejJa
AvbrytJa
Spara ändringar

+