Om oss

Etablerad 2007, Investing.com är definitiv en källa för verktyg och information som relaterar till finansiella marknader såsom kursnoteringar i realtid och streamade diagram, uppdaterade nyheter i finansvärlden, teknisk analyser, mäklare i kataloger och listor, en ekonomisk kalender och verktyg och kalkylatorer. På webbplatsen finns fördjupad information on valutor, index och aktiemarknader, terminer och optioner råvaror och räntor och obligationer. Med en växande läsekrets över hela världen, är Investing.com en ledande aktör inom den globala finansiella portalen som ständigt strävar efter att lansera innovativa funktioner och avsnitt för att säkerställa en optimal källa för sina läsare.

Fusion Media tar inget ansvar för förlust eller skada på grund av förlitning på den information som finns på denna webbplats inklusive data, bud, diagram och köp/sälj signaler. Vänligen var fullt informerad om de risker och kostnader i samband med handel på de finansiella marknaderna, det är en av de mest riskfyllda investeringar som finns. Valuta handel på marginalen innebär en hög risk, och är inte lämpliga för alla investerare. Innan du bestämmer dig för att handla med valuta eller något annat finansiellt instrument bör du noga överväga dina investeringsmål, erfarenhetsnivå och riskaptit. Den engelska versionen av detta dokument är den förhärskande versionen och skall ha företräde där det råder skillnad mellan den engelska versionen och andra versioner.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt
Logga ut
Är du säker på att du vill logga ut?
NejJa
AvbrytJa
Spara ändringar

+