Inga resultat matchade din sökning
Dow Jones Industrial Average (DJI)

Dow Jones Industrial Average (DJI)

NYSE
25.289,27 +208,77 +0,83%
15/11 - Stängd. Valuta i USD
Skapa en ny portfölj
AvbrytSkapa
Lade framgångsrikt till till en ny portfölj
Prisintervall 24.787,79 - 25.354,56
52-veckors 23.344,52 - 26.951,81
Senaste 25.080,5
Öppning 25.061,48
Omsättn. 392.754.253
Av. Volume (3m) 312.967.694
# Komponentindex 30
1-års ändring 8,67%
Lägg till en kommentar
Vänta en minut innan du försöker kommentera igen.
HJFF MH
HJFF MH

Det är bara ORO och ingenting annat tror jag.. OMX  börsen står inför en uppgång  på cirka 3%  ... (Läs mer)

2018-05-03 17:49 GMT· Svara
moselase Kent
moselase Kent

Så länge centralbankerna fortsätter sina stödköp kommer marknaderna återhämta sig. Utan dessa ca 200-500 miljarder dollar/månad i stimuleringar skulle hela systemet rasat för länge sedan. Hela skådespelet är ett falsarium byggt skulder och är ett klassiskt pyramidspel. Den som tror något annat har aldrig satt sig in i hur dessa marknader hålls uppe efter 2008-krashen. /Kent Mostad  ... (Läs mer)

2018-02-09 13:48 GMT· Svara
Gunnar Levenrot
Gunnar Levenrot

vad händer varför detta ras på  Dow  ... (Läs mer)

2018-01-08 13:12 GMT· 1 · Svara
Visa alla kommentarer (4)
Diskussion
Skriv ett svar...
Vänta en minut innan du försöker kommentera igen.

Fusion Media tar inget ansvar för förlust eller skada på grund av underlåtenhet att följa den information som finns på denna webbplats, inklusive data, bud, diagram och köp/sälj-signaler. Vänligen var fullt informerad om de risker och kostnader som finns vid trading på de finansiella marknaderna, det är en av de mest riskfyllda investeringar som finns. Valutatrading på marginal innebär hög risk och är inte lämplig för alla investerare. Trading eller investering med kryptovalutor medför eventuella risker. Priser på kryptokurser är extremt volatila och kan påverkas av externa faktorer som finansiella, reglerande eller politiska händelser. Kryptovalutor är inte lämpliga för alla investerare. Innan beslut fattas om att trada med utländsk valuta eller något annat finansiellt instrument eller kryptovalutor bör du noga överväga dina investeringsmål, erfarenhetsnivå och villighet att ta risker.
Fusion Media vill påminna er om att uppgifterna på denna webbplats inte nödvändigtvis alltid är i realtid eller korrekta. Alla priser för CFDs (aktier, index, terminer), Forex och kryptovalutortillhandahålls inte av börser utan snarare av marknadsskapare. Priserna kanske inte är korrekta och kan skilja sig från det faktiska marknadspriset, det vill säga priserna är vägledande och inte lämpliga för tradingändamål. Fusion Media tar därför inget ansvar för eventuella tradingförluster som åsamkas till följd av denna data.
Fusion Media kan kompenseras av annonsörerna av annonserna som visas på webbplatsen, baserat på din interaktion med annonserna eller annonsörerna.
Den engelska versionen av detta avtal är den huvudsakliga versionen, vilken ska råda om något skiljer sig åt mellan den engelska versionen och den svenska versionen.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Logga ut
Är du säker på att du vill logga ut?
NejJa
AvbrytJa
Spara ändringar

+