Inga resultat matchade din sökning
BTC/USD - Bitcoin Amerikansk Dollar

BTC/USD - Bitcoin Amerikansk Dollar

Bitfinex
8.229,2 -40,9 -0,49%
08:31:20 - Data i Realtid.
Skapa en ny portfölj
AvbrytSkapa
Lade framgångsrikt till till en ny portfölj
Bud / Fråga 8.229,1 / 8.229,2
Dagens intervall 8.181,8 - 8.371,3
52 veckors intervall 3.216,1 - 13.764
Senaste 8.270,1
Öppning 8.270,1
Lägg till en kommentar
Vänta en minut innan du försöker kommentera igen.
Haure Barz
Haure Barz

Who is selling   ... (Läs mer)

2019-07-05 06:34 GMT· Svara
Mark Marilin
Mark Marilin

Got another payout of 0.15 BTC from Bitcoin2x1 website. Thank you @Investing for the recommendations!!  ... (Läs mer)

2019-06-29 08:52 GMT· Svara
Pol Pol
Pol Pol

Hej, jag är med och driver Go CryptoWise (https://gocryptowise.com) som är en sida där du kan följa priset för att kryptovalutor i realtid, du kan läsa guider på alla olika ämnen, som; hur köper man, hur säljer man för SEK/USD, etc, hur fungerar skatt på krypto till en massvis med andra guider. Vi har också gjort recensioner på de flesta stora handelsbörser, plånböcker, debitkort, skattetjänster på vår sida.  Det är på engelska men hoppas ni finner den användbar. Säg till om ni vill se guider eller recensioner på något nytt ämne i framtiden!  Mvh Per  ... (Läs mer)

2019-06-25 13:50 GMT· 1 · Svara
Visa alla kommentarer (10)
Diskussion
Skriv ett svar...
Vänta en minut innan du försöker kommentera igen.

Trading med finansiella instrument och/eller kryptovalutor innebär stora risker, inklusive risken för att du förlorar något, alternativt allt av ditt investeringsbelopp och kanske inte är lämpligt för alla investerare. Kurserna för kryptovalutor är extremt volatila och kan påverkas av externa faktorer som finansiella, reglerande eller politiska händelser. Trading med marginal ökar de finansiella riskerna.
Innan du bestämmer dig för att trada med finansiella instrument eller kryptovalutor bör du vara helt informerad om riskerna och kostnaderna i samband med trading på finansmarknaderna, att noga överväga dina investeringsmål, erfarenhetsnivå och risktagande samt söka professionella råd vid behov.
Fusion Media vill påminna dig om att data på denna webbplats inte nödvändigtvis är i realtid eller korrekta. Data och priserna på webbplatsen behöver inte nödvändigtvis tillhandahållas av någon marknad eller börs, utan kan tillhandahållas av marknadsförare och priserna behöver inte vara korrekta och kan skilja sig från det faktiska priset på en given marknad, vilket innebär att priserna är vägledande och inte lämplig i tradingsyfte. Fusion Media och eventuella leverantörer av data på denna webbplats tar inte ansvar för förluster eller skador till följd av din trading eller ditt beroende av informationen på denna webbplats.
Det är förbjudet att använda, lagra, reproducera, visa, modifiera, överföra eller distribuera data på denna webbplats utan det uttryckliga skriftliga tillståndet från Fusion Media och/eller dataleverantören. Leverantörerna och/eller börsen som tillhandahåller data på denna webbplats förbehåller sig rätten till alla immateriella rättigheter.
Fusion Media kan kompenseras av annonsörerna som visas på webbplatsen, baserat på din interaktion med annonserna och annonsörerna.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Logga ut
Är du säker på att du vill logga ut?
NejJa
AvbrytJa
Spara ändringar

+