Inga resultat matchade din sökning
Italien - 6-Month BOT Auction

Italien - 6-Month BOT Auction

Faktisk: -0,224%
Prognos:  
Föregående: -0,217%
:
Releasedatum: 2019-09-26
Valuta: EUR
Land: Italien
Rapportkälla: Ministero dell’Economia e delle Finanze
Börja handla
| AD |

Siffrorna som visas i kalendern representerar den genomsnittliga avkastningen på auktion av BOT. Italienska BOT statsskuldväxlar har en löptid på ett år eller mindre. Regeringar utfärdar statsobligationer för att låna pengar för att täcka gapet mellan det de får in skattmedel och hur mycket de spenderar för att refinansiera befintliga skulder och/eller att anskaffa kapital. Avkastningen på BOT representerar avkastningen en investerare kommer att få genom att hålla statsobligationen under hela dess giltighetstid. Alla anbudsgivare får samma räntesats vid det högsta accepterade budet. Fluktuationer i avkastningsgraden bör övervakas noga som en indikator på situationen för den statliga skuldnivån. Investerare jämför genomsnittsräntan på auktionen till räntan vid tidigare auktioner för samma säkerhet.

Releasedatum Faktisk Prognos Föregående
2019-09-26 -0,224% -0,217%
2019-08-28 -0,217% -0,210%
2019-07-29 -0,210% -0,063%
2019-06-26 -0,063% -0,048%
2019-05-29 -0,048% -0,028%
2019-04-26 -0,028% -0,062%

Trading med finansiella instrument och/eller kryptovalutor innebär stora risker, inklusive risken för att du förlorar något, alternativt allt av ditt investeringsbelopp och kanske inte är lämpligt för alla investerare. Kurserna för kryptovalutor är extremt volatila och kan påverkas av externa faktorer som finansiella, reglerande eller politiska händelser. Trading med marginal ökar de finansiella riskerna.
Innan du bestämmer dig för att trada med finansiella instrument eller kryptovalutor bör du vara helt informerad om riskerna och kostnaderna i samband med trading på finansmarknaderna, att noga överväga dina investeringsmål, erfarenhetsnivå och risktagande samt söka professionella råd vid behov.
Fusion Media vill påminna dig om att data på denna webbplats inte nödvändigtvis är i realtid eller korrekta. Data och priserna på webbplatsen behöver inte nödvändigtvis tillhandahållas av någon marknad eller börs, utan kan tillhandahållas av marknadsförare och priserna behöver inte vara korrekta och kan skilja sig från det faktiska priset på en given marknad, vilket innebär att priserna är vägledande och inte lämplig i tradingsyfte. Fusion Media och eventuella leverantörer av data på denna webbplats tar inte ansvar för förluster eller skador till följd av din trading eller ditt beroende av informationen på denna webbplats.
Det är förbjudet att använda, lagra, reproducera, visa, modifiera, överföra eller distribuera data på denna webbplats utan det uttryckliga skriftliga tillståndet från Fusion Media och/eller dataleverantören. Leverantörerna och/eller börsen som tillhandahåller data på denna webbplats förbehåller sig rätten till alla immateriella rättigheter.
Fusion Media kan kompenseras av annonsörerna som visas på webbplatsen, baserat på din interaktion med annonserna och annonsörerna.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Logga ut
Är du säker på att du vill logga ut?
NejJa
AvbrytJa
Spara ändringar

+