Inga resultat matchade din sökning
Frankrike - Konsumentförtroendeindexet

Frankrike - Konsumentförtroendeindexet

Faktisk: 104
Prognos: 102
Föregående: 103
:
Releasedatum: 2019-09-25
Valuta: EUR
Land: Frankrike
Rapportkälla: INSEE
Börja handla
| AD |

Konsumentförtroendeindexet mäter förtroendet hos konsumenterna i den ekonomiska aktiviteten.
Det är en ledande indikator som kan förutsäga konsumtionsmönstret, vilket är en stor del av den totala ekonomiska aktiviteten.
Läsningen kommer från en undersökning av cirka 2000 hushåll i Frankrike som ber respondenterna att utvärdera utsikterna för ekonomin i framtiden.
Högre värden pekar på högre optimism inom konsumentleden. Därför -bör en högre än väntad läsning ses som positiv / hausseartad för EUR, medan en lägre än väntad läsning bör ses som negativ / baisse för EUR.

Releasedatum Faktisk Prognos Föregående
2019-10-29 (Okt) 104
2019-09-25 (Sep) 104 102 103
2019-08-27 (Aug) 102 102 102
2019-07-26 (Jul) 102 101 101
2019-06-26 (Jun) 101 100 99
2019-05-28 (Maj) 99 97 96

Trading med finansiella instrument och/eller kryptovalutor innebär stora risker, inklusive risken för att du förlorar något, alternativt allt av ditt investeringsbelopp och kanske inte är lämpligt för alla investerare. Kurserna för kryptovalutor är extremt volatila och kan påverkas av externa faktorer som finansiella, reglerande eller politiska händelser. Trading med marginal ökar de finansiella riskerna.
Innan du bestämmer dig för att trada med finansiella instrument eller kryptovalutor bör du vara helt informerad om riskerna och kostnaderna i samband med trading på finansmarknaderna, att noga överväga dina investeringsmål, erfarenhetsnivå och risktagande samt söka professionella råd vid behov.
Fusion Media vill påminna dig om att data på denna webbplats inte nödvändigtvis är i realtid eller korrekta. Data och priserna på webbplatsen behöver inte nödvändigtvis tillhandahållas av någon marknad eller börs, utan kan tillhandahållas av marknadsförare och priserna behöver inte vara korrekta och kan skilja sig från det faktiska priset på en given marknad, vilket innebär att priserna är vägledande och inte lämplig i tradingsyfte. Fusion Media och eventuella leverantörer av data på denna webbplats tar inte ansvar för förluster eller skador till följd av din trading eller ditt beroende av informationen på denna webbplats.
Det är förbjudet att använda, lagra, reproducera, visa, modifiera, överföra eller distribuera data på denna webbplats utan det uttryckliga skriftliga tillståndet från Fusion Media och/eller dataleverantören. Leverantörerna och/eller börsen som tillhandahåller data på denna webbplats förbehåller sig rätten till alla immateriella rättigheter.
Fusion Media kan kompenseras av annonsörerna som visas på webbplatsen, baserat på din interaktion med annonserna och annonsörerna.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Logga ut
Är du säker på att du vill logga ut?
NejJa
AvbrytJa
Spara ändringar

+