Inga resultat matchade din sökning
USA - Auktion av 5-årig statsobligation

USA - Auktion av 5-årig statsobligation

Faktisk: 1,600%
Prognos:  
Föregående: 1,365%
:
Releasedatum: 2019-09-25
Valuta: USD
Land: USA
Rapportkälla: US Department of Treasury
Börja handla
| AD |

Siffrorna som visas i kalendern representerar räntan på statsskuldväxlar som auktioneras ut . Amerikanska statsskuldväxlar har en löptid på två till tio år och säljs till institutionella och privata investerare genom offentliga auktioner för att finansiera statsskulden . Räntan på en statsskuldväxel representerar avkastningsgraden som en investerare kommer att erhålla genom att hålla växeln för hela dess varaktighet. Samtliga anbudsgivare får samma ränta vid det högsta accepterade budet. Avkastningsgradens fluktuationer bör övervakas noga som en indikator på situationen för statsskulden. Investerare jämför den genomsnittliga räntan vid auktionen till den kursen vid föregående auktion av samma värdepapper och till ett genomsnitt av de senaste 10 till 12 auktioner av värdepappret.

Releasedatum Faktisk Prognos Föregående
2019-10-23 1,600%
2019-09-25 1,600% 1,365%
2019-08-28 1,365% 1,824%
2019-07-24 1,824% 1,791%
2019-06-26 1,791% 2,065%
2019-05-28 2,065% 2,315%

Trading med finansiella instrument och/eller kryptovalutor innebär stora risker, inklusive risken för att du förlorar något, alternativt allt av ditt investeringsbelopp och kanske inte är lämpligt för alla investerare. Kurserna för kryptovalutor är extremt volatila och kan påverkas av externa faktorer som finansiella, reglerande eller politiska händelser. Trading med marginal ökar de finansiella riskerna.
Innan du bestämmer dig för att trada med finansiella instrument eller kryptovalutor bör du vara helt informerad om riskerna och kostnaderna i samband med trading på finansmarknaderna, att noga överväga dina investeringsmål, erfarenhetsnivå och risktagande samt söka professionella råd vid behov.
Fusion Media vill påminna dig om att data på denna webbplats inte nödvändigtvis är i realtid eller korrekta. Data och priserna på webbplatsen behöver inte nödvändigtvis tillhandahållas av någon marknad eller börs, utan kan tillhandahållas av marknadsförare och priserna behöver inte vara korrekta och kan skilja sig från det faktiska priset på en given marknad, vilket innebär att priserna är vägledande och inte lämplig i tradingsyfte. Fusion Media och eventuella leverantörer av data på denna webbplats tar inte ansvar för förluster eller skador till följd av din trading eller ditt beroende av informationen på denna webbplats.
Det är förbjudet att använda, lagra, reproducera, visa, modifiera, överföra eller distribuera data på denna webbplats utan det uttryckliga skriftliga tillståndet från Fusion Media och/eller dataleverantören. Leverantörerna och/eller börsen som tillhandahåller data på denna webbplats förbehåller sig rätten till alla immateriella rättigheter.
Fusion Media kan kompenseras av annonsörerna som visas på webbplatsen, baserat på din interaktion med annonserna och annonsörerna.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Logga ut
Är du säker på att du vill logga ut?
NejJa
AvbrytJa
Spara ändringar

+