Braincool samarbetar med Morgan Stanley för att underlätta aktiehandel i USA

Braincool samarbetar med Morgan Stanley för att underlätta aktiehandel i USA

FinWire  | 2019-06-26 13:20

Braincool samarbetar med Morgan Stanley för att underlätta aktiehandel i USA

Medicinteknikbolaget Braincool har inlett ett samarbete med Morgan Stanley (NYSE:MS) i Boston för att

etablera en struktur som möjliggör för medborgare i USA att enkelt investera och handla med aktier i Braincool. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Samarbetet med Morgan Stanley innebär att vi nu har en lösning på plats. Samtidigt har Braincool fått flera förfrågningar från dels kollegor och dels andra medborgare i USA om möjligheten att handla Braincools värdepapper. Detta är ett stort steg som i första hand innebär en möjlighet för vår egen personal i USA att köpa aktier och teckningsoptioner i bolaget, kommenterar Braincools finanschef Iman Ziai.

Braincool kommer under hösten medverka i lokala aktiemarknadsmöten på östkusten i USA, framför allt i städer där bolaget har produkter installerade. Dels för att öka intresset i aktien dels för att kunna erbjuda "secondary offerings", riktade emissioner, till mindre grupper av privata investerare för att komplettera finansieringen av verksamheten.

Relate

Senaste kommentarer

Lägg till en kommentar
Vänta en minut innan du försöker kommentera igen.
Diskussion
Skriv ett svar...
Vänta en minut innan du försöker kommentera igen.

Trading med finansiella instrument och/eller kryptovalutor innebär stora risker, inklusive risken för att du förlorar något, alternativt allt av ditt investeringsbelopp och kanske inte är lämpligt för alla investerare. Kurserna för kryptovalutor är extremt volatila och kan påverkas av externa faktorer som finansiella, reglerande eller politiska händelser. Trading med marginal ökar de finansiella riskerna.
Innan du bestämmer dig för att trada med finansiella instrument eller kryptovalutor bör du vara helt informerad om riskerna och kostnaderna i samband med trading på finansmarknaderna, att noga överväga dina investeringsmål, erfarenhetsnivå och risktagande samt söka professionella råd vid behov.
Fusion Media vill påminna dig om att data på denna webbplats inte nödvändigtvis är i realtid eller korrekta. Data och priserna på webbplatsen behöver inte nödvändigtvis tillhandahållas av någon marknad eller börs, utan kan tillhandahållas av marknadsförare och priserna behöver inte vara korrekta och kan skilja sig från det faktiska priset på en given marknad, vilket innebär att priserna är vägledande och inte lämplig i tradingsyfte. Fusion Media och eventuella leverantörer av data på denna webbplats tar inte ansvar för förluster eller skador till följd av din trading eller ditt beroende av informationen på denna webbplats.
Det är förbjudet att använda, lagra, reproducera, visa, modifiera, överföra eller distribuera data på denna webbplats utan det uttryckliga skriftliga tillståndet från Fusion Media och/eller dataleverantören. Leverantörerna och/eller börsen som tillhandahåller data på denna webbplats förbehåller sig rätten till alla immateriella rättigheter.
Fusion Media kan kompenseras av annonsörerna som visas på webbplatsen, baserat på din interaktion med annonserna och annonsörerna.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Logga ut
Är du säker på att du vill logga ut?
NejJa
AvbrytJa
Spara ändringar

+